Isänpäiväkakku

Tämä kakku on toffee-suklaa-banaani hyydykekakku. Itse en tykkää banaanista kakuissa mutta tämän jälkeen muutin mieleni!! Taivaallista!!!❤❤❤❤

Tämän tein 18cm irtopohjavuokaan.

1. Tein ensin vaalean kääretorttupohjan ja leikkasin sen irtopohjavuoan pohjalle.

2. Kostutin pohjaa ihan hieman vaniljasokerilla maustetulla maidolla.

3. Vatkasin 2,5dl  kuohukermaa ja sekoitin tähän:

 

4. Liotin liivatelehdet kylmässä vedessä. Keitin puoli desiä vettä ja lisäsin kiehuvaan veteen 3 liotettua liivatelehteä.

5. Sekoitin kerma-karamelisoitu maito-seokseen liivatteen sähkövatkaimen avulla.

6. Kaadoin mössön irtopohjavuokaan kakkupohjan päälle.

7. Laitoin kakun jääkaappiin pariksi tunniksi.

8. Pilkoin 1,5 banaania hyvin ohuiksi siivuiksi ja levitin ne nätisti kakun päälle.

9. Tein hyytelösokerista hyytelön purkin ohjeen mukaan ja levitin sen banaanien päälle.

10. Sulatin tummaa suklaata 50g ja annoin sen jäähtyä huoneenlämpöön. Vatkasin 1dl kuohukermaa ja yhdistin suklaan ja kerman sähkövatkaimella sekoittaen. Tähän voit lisätä myös hieman sokeria. Lopuksi pursotin sen tähtityllalla kakun reunoille.

Tarvitset siis:

1dl Vehnäjauhoja, 1dl perunajauhoja, 1,5dl sokeria, 3 munaa, 3,5dl kuohukermaa, tirauksen maitoa ja vaniljasokeria, 2 banaania, 50g tummaa suklaata, karamelisoidun maidon (siis tuossa kuvassa olevan, tarjoustalosta ainakin löytyi), hyytelösokeria, 3 liivatelehteä. Ai että!! Ja mikä siinä onkin että isi tykkää.❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s