Kuningatar valkosuklaakakku (nalle puh)

Tämä kakku meni sitten tyttären synttärien toisena päivänä kun tuli paljon lapsia käymään. Ostin Confetista tällaisen valmiin kuvan kakun päälle.

Elikkä tämä on kuningatar-valkosuklaakakku ja tähän meni 1 vaalea kääretorttupohja.

Täyte:

2 flora vispi

100g valkosuklaata (esim.fazerin leivontasuklaa)

kuningatarhilloa

Kostutukseen maitoa jota makeutettu vaniljasokerilla

 

Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa välillä sekoitellen. Laita jäähtymään kylmään vesihauteeseen tai jääkappiin (mutta vain että on huoneenlämpöistä!). Vatkaa flora vispit sähkövatkaimella vaahdoksi ja lisää jäähtynyt suklaa. Kostuta kakkupohja, levitä kuningatarhilloa päälle ja sitten suklaavaahto. 15cm kakkuun riitti täytettä reunoille ja päällekin joten laitoin sinnekin, sitten lisäsin kuvan päälle. 24cm kakkuun tämä menisi juuri sopivasti täytteeksi mutta reunat pitäisi peittää sitten ylimääräisellä flora vispillä tai kermalla. Vatkasin pursotuksiin vielä 1 flora vispin ja värjäsin keltaiseksi ja punaiseksi ja pursottelin nuo kuvassa näkyvät pursotukset pienellä lehtityllalla ja tähtityllalla. Tämäkin oli äärettömän helppo kakku! Ja maistui lapsille.😀 Mutta kakku piti leikata ihan sahalaitaisella veitsellä koska kuva ei ollut kovin pehmeä yön jälkeen. Se olikin vohvelia, olen kokeillut toisia, olisikohan ne sitten riisipaperia ja ne leikkaantuu paljon helpommin kuin tuo vohveli… Voin olla myös vaan niin amatööri etten vielä tiedä kaikkia kikkoja.😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s