ISOT fazerinat

Tein 2 ISOA fazerina kakkua ukon töihin, kun niillä oli 10v bileet. 🙂 Oli hieman toivottu jotain muuta kuin iänikuista mansikkakakkua ja ukko rakastaa fazerinaa joten ei ollut vaikea miettiä mitä tekee. Tämän jälkeen kaikki on rakastaneet fazerinaa. 😉 En ole koskaan saanut niin hyvää palautetta kuin silloin kun nämä kakut tein, vaikka ulkoasu onkin tosi vaatimaton! 1 isoon kakkuun menee se 3 pellillistä kääretorttupohjia, eli 6 yhteensä. Tein 4 tummaa ja 2 vaaleaa pohjaa.

Täyte(yhden pellin kokoisen kakun yhteen väliin):

3 flora vispiä

7 fazerina patukkaa

 

Appelsiinimarmeladia + lime curdia

Kostutukseen maitoa jota makeutettu vaniljasokerilla

Sulata suklaat mikrossa (tai miedolla lämmöllä kattilassa) ja laita jäähtymään jääkaappiin. Kun suklaa on noin huoneenlämpöistä, vatkaa flora vispit sähkövatkaimella ja kaada suklaa joukkoon samalla vatkaten. Kostuta kakku vaniljamaidolla. Laita kakun ensimmäiseen kerrokseen ohut kerros lime curdia jonka päälle täyte. Tee toiseen kerrokseen kostutuksen jälkeen ohut kerros appelsiinimarmeladilla ja taas täyte. Näin kakkuun saa mukavasti kerrostettua makuja ja tämä juuri saikin kiitosta. 🙂

Ylhäällä toinen fasukakku ja alhaalla toinen. Koristelu oli ajan puutteen takia pidettävä näin yksinkertaisena. Näin isoihin kakkuihin pienet koristelut hukkuisivat joten vetäisin isoimmalla tähtityllallani aika amatöörimäiset pursotukset ja pienen pienellä tyllalla tuon tekstin molempiin. Tasoitin kakut kuitenkin tällä kertaa tosi hyvin vaikka näin isoissa kakuissa sekin oli haastavaa. 😀

Jätä kommentti